PREMIER LEAGUE

O Κέιν αποκάλυψε το όνειρό του: να παίξει στο NFL!

England's Harry Kane celebrates his sides second goal during the Euro 2020 group a qualifying soccer match between England and the Czech Republic at Wembley stadium in London, Friday March 22, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Harry Kane celebrates his sides second goal during the Euro 2020 group a qualifying soccer match between England and the Czech Republic at Wembley stadium in London, Friday March 22, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Χάρι Κέιν κάνει πλάνα για μετακόμιση στις ΗΠΑ όταν τελειώσει την καριέρα του στην Premier League, όχι όμως για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να γίνει παίκτης στο NFL!

Πολλά είναι τα λαμπερά ονόματα από το χώρο του ποδοσφαίρου που μετά από μία λαμπρή καριέρα στην Ευρώπη θέλησαν να δοκιμάσουν την εμπειρία της συμμετοχής στο MLS, με τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Στίβεν Τζέραρντ να αποτελούν μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις...

Το δρομολόγιο Ευρώπη-ΗΠΑ θέλει να το ακολουθήσει και ο Χάρι Κέιν, όμως ο φορ της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας είναι ειδική περίπτωση αφού ο λόγος που επιθυμεί να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι για να παίξει στο NFL (αμερικανικό ποδόσφαιρο)!

"Η επιθυμία μου να παίξω στο NFL είναι πραγματική. Είναι κάτι που σε 10 με 12 χρόνια θα προσπαθήσω σίγουρα να κάνω", τόνισε ο 25χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Espn", υπογραμμίζοντας πως η θέση που θα ήθελε να παίξει, είναι αυτή του kicker.

Η επιθυμία αυτή του Χάρι Κέιν μόνο τυχαία δεν είναι πάντως, καθώς αποτελεί μεγάλο φαν του συγκεκριμενου αθλήματος -έχει δώσει στα σκυλιά του τα ονόματα των διάσημων quarterbacks Τομ Μπρέιντι και Ράσελ Γουίλσον- ενω είναι και δηλωμένος θαυμαστής του ηγέτη των New England Patriots, Τομ Μπρέιντι.

O Κέιν παρακολούθησε μάλιστα διά ζώσης το πρόσφατο Super Bowl όπου ο Μπρέιντι κατέκτησε τον έκτο τίτλο πρωταθλητή ενώ στο τέλος του αγώνα ήταν καλεσμένος στο πάρτι που διοργανωσαν οι Patriots για την επιτυχία τους απέναντι στους Los Angeles Rams.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ