PREMIER LEAGUE

Ο Γκαζίδης φεύγει και κλέβει παίκτη από την Άρσεναλ

West Ham's Michail Antonio left, vies for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
West Ham's Michail Antonio left, vies for the ball with Arsenal's Aaron Ramsey during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Δεν πρόλαβε καλά καλά ν' ανακοινωθεί η συμφωνία της Μίλαν με τον νέο της CEO, Ιβάν Γκαζίδη και ήδη στην Ιταλία γράφουν ότι ο ελληνικής καταγωγής παράγοντας θέλει να πάρει ποδοσφαιριστή από την πρώην ομάδα του.

Όσο ο Άρον Ράμσεϊ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, άλλα τόσο στην Αγγλία και στον υπόλοιπο κόσμο θα γράφεται ότι ο Ουαλός σταρ δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο.

Στην Ιταλία και στο Νησί, λοιπόν, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα πως η Μίλαν έχει βάλει στο μάτι το λονδρέζικο "εργαλείο".

Βέβαια, τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ μόνο τυχαία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς άρχισαν να φιγουράρουν στα διεθνή Μέσα μερικές ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε η συνεργασία του πρώην CEO της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη με την Μίλαν.

Ο Γκαζίδης προσπάθησε όλο το προηγούμενο διάστημα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ράμσεϊ με την Άρσεναλ, δεν τα κατάφερε και τώρα που έφυγε, στη γειτονική μας χώρα δεν το θεωρούν καθόλου απίθανο ο ελληνικής καταγωγής παράγοντας να "πατσίσει" αυτή του την αποτυχία, μετατρέποντας την σε μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τη νέα του ομάδα.

Στην Άρσεναλ, πάντως, παραμένουν αισιόδοξοι ότι μέχρι τον Γενάρη θα πείσουν τον 27χρονο χαφ να υπογράψει νέα συμφωνία (σ.σ. η υπάρχουσα εκπνέει το καλοκαίρι του 2019). Για τον Ράμσεϊ, βέβαια, δεν ακούγεται μόνο η Μίλαν ως υποψήφιος σταθμός της καριέρας του. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε διαβάσει για ενδιαφέρον κι άλλων σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Τσέλσι και η Παρί.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ