PREMIER LEAGUE

Ο Φορνάλς "τελειώνει" τον Φορτούνη από την Γουέστ Χαμ

Villarreal Pablo Fornals celebrates after scoring against Rapid during a Europa League group G soccer match between Villarreal cf and Sk Rapid Wien at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal Pablo Fornals celebrates after scoring against Rapid during a Europa League group G soccer match between Villarreal cf and Sk Rapid Wien at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να δώσει κάτι λιγότερο από 30.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Πάμπλο Φορνάλς από την Βιγιαρεάλ, γεγονός που ατονεί το σενάριο περί μετακίνησης του Κώστα Φορτούνη στο Λονδίνο.

Λίγες ημέρες μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που ήθελαν την Γουέστ Χαμ να βάζει στο στόχαστρο τον Κώστα Φορτούνη και να φτάνει στο σημείο να προσφέρει 17.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, έρχεται ένα δημοσίευμα της "Marca" για να αλλάξει πλήρως την εικόνα.

Αυτό αναφέρει πως ο εκλεκτός των "σφυριών" για τη θέση του επιτελικού μέσου είναι ο Πάμπλο Φορνάλς της Βιγιαρεάλ και πως οι Λονδρέζοι είναι έτοιμο να δώσουν το σεβαστό ποσό των 27.000.000 ευρώ στο κίτρινο υποβρύχιο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη κίνηση είχε αποφασιστεί από τον περασμένο χειμώνα, με την Βιγιαρεάλ να απειλείται όμως άμεσα με υποβιβασμό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Primera Division και να μην μπαίνει σε διαδικασία πώλησης ενός εκ των καλύτερων παικτών της.

Σημειώνεται πως ο Φορνάλς μετράει τέσσερις διαδοχικές γεμάτες σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Μάλαγα και της Βιγιαρεάλ (120 συμμετοχές στην La Liga) και η επικείμενη άφιξή του στην Γουέστ Χαμ θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να διατηρηθεί το ενδιαφέρον για τον Φορτούνη με δεδομένο πως καλύπτουν την ίδια θεση στο γήπεδο.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ