PREMIER LEAGUE

Ο "εφιάλτης" του Ρούνεϊ επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά!

Ο "εφιάλτης" του Ρούνεϊ επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά!

Φοβερή εικόνα με τρεις φίλους της Μάντσεστερ Σίτι να κάθονται στο ίδιο σημείο τέσσερα χρόνια πριν και χθες (21/8), βλέποντας τον Ρούνεϊ να σκοράρει στο "Etihad" και να πανηγυρίζει μπροστά τους. Τα milestones του Άγγλου επιθετικού με τη Σίτι.

Είναι κάποια στιγμιότυπα που μοιάζουν μοναδικά, ανεπανάληπτα, σχεδόν σοκαριστικά. Τρεις φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι, προφανώς κάτοχοι διαρκείας στην ίδια θέση επί αρκετά χρόνια, είδαν τον Γουέιν Ρούνεϊ να σκοράρει στο "Etihad" και να πανηγυρίζει μπροστά τους τέσσερα χρόνια πριν ως παίκτης της Γιουνάιτεντ και χθες ως παίκτης της Έβερτον. Οι ίδιοι ήταν ακριβώς στην ίδια θέση...

ΤΑ MILESTONES ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΤΙ

Εξάλλου, ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος παρεμπιπτόντως έφτασε τα 200 γκολ στην Premier League και τον καλωσόρισε στη λίστα αυτή ο Άλαν Σίρερ που μετράει 260 (οι δυο τους είναι μόνο με 200 τέρματα και πάνω), λατρεύει τα milestones κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Λες και την... σημαδεύει για τα στρογγυλά γκολ.

Κόντρα στους "Πολίτες" πέτυχε το 50ο του τέρμα στην Premier League το 2006, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου 2012 σκόραρε το 150ο του τέρμα. Χθες (21/8), σημείωσε το 200ο του και πάλι κόντρα στη Σίτι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: "ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ"

Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αποκάλεσε "θρύλο" στο twitter της και δεν ξεχνά όσα προσέφερε με την φανέλα της. Άλλωστε, τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν με την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

"Συγχαρητήρια στον Γουέιν Ρούνεϊ για τα 200 γκολ στην Premier. Ένας αληθινός θρύλος", ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet της Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ