PREMIER LEAGUE

Ο Άλαρνταϊς ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Έβερτον

Newly appointed Everton manager Sam Allardyce gestures from the touchline during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park, Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP)
Newly appointed Everton manager Sam Allardyce gestures from the touchline during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park, Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP) DAVE HOWARTH/PA VIA AP

Δεν αστειεύεται ο νέος προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, έτσι ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι των παικτών, λέγοντάς τους πως μπορούν να κοινωνικοποιηθούν αφού η ομάδα βελτιωθεί βαθμολογικά!

Ο Σαμ Αλαρντάις ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι των παικτών της Έβερτον, καθώς εκτιμά πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα δεν επιτρέπει εορτασμούς!

"Ναι, το έχω ακυρώσει το πάρτι των Χριστουγέννων, διότι δεν είναι απαραίτητο για τώρα, λόγω της θέσης στη οποία βρισκόμαστε από τότε που ήρθα στην ομάδα", τόνισε ο Άγγλος τεχνικός και συνέχισε: "Είπα στους παίκτες πως θα τους ανταμείψω. Και τον Ιανουάριο μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, θα το κάνουν την σωστή στιγμή".

"Έχω εξηγήσει στους παίκτες πως πλέον, στην εποχή των social medias, δεν μπορεί να βγαίνεις πολύ έξω και να διασκεδάζεις, όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά".

Το βράδυ της Τετάρτης η Έβερτον παίζει με τη Νιούκαστλ, την πρώην ομάδα του Άλαρνταϊς, με τα "ζαχαρωτά" να βρίσκονται στην 10η θέση, απέχοντας 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Dave Howarth/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ