Ο αγγλικός και ο ιταλικός Τύπος για την απομάκρυνση Ρανιέρι

Η απόλυση του Κλάουντιο Ρανιέρι αποτελεί το Νο1 θέμα στον αγγλικό και τον ιταλικό Τύπο. Δείτε πώς παρουσιάζουν την απόφαση των "αλεπούδων" γνωστές εφημερίδες σε Αγγλία και Ιταλία (PHOTOS).

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποτελεί από την Πέμπτη (23/2) παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Λέστερ κι όπως είναι λογικό, ο αγγλικός και ο ιταλικός Τύπος αφιερώνουν τα σημερινά (24/2) πρωτοσέλιδα στον 65χρονο προπονητή.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ιταλός βρέθηκε στο τιμόνι των "αλεπούδων" απ' τις 13 Ιουλίου 2015 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2017, καταφέρνοντας σε αυτό το διάστημα να γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2015/16 χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως σύγχρονο θαύμα, αλλά η φετινή πορεία δεν ήταν εξίσου καλή, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν, ύστερα απ' τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Στις αρχές Μαΐου 2016 ο Ρανιέρι ήταν στο επίκεντρο του Τύπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα (24/2), μιας και η απόλυσή του μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, οι περισσότερες εφημερίδες στο Νησί αναφέρουν ότι αδίκως έφυγε απ' τη Λέστερ, μιας κι έχουν περάσει μόλις εννιά μήνες απ' την ημέρα που κατάφερε να τη φτάσει στην κορυφή της Premier League.

Ακόμα, υπάρχει η άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν εκείνοι που τον έστειλαν στην πόρτα της εξόδου. Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι των Sun, Mirror και Sport, οι οποίες αναφέρουν ότι: "Η μανία του Ρανιέρι έφερε την απόλυση. Τα αστέρια της Λέστερ στράφηκαν κατά του πρωταθλητή". "Ο Thinkerman προδόθηκε απ' τα αστέρια της Λέστερ. Απ' το όνειρο... στον εφιάλτη". "Οι παίκτες ανάγκασαν τον Ρανιέρι να αποχωρήσει".

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση απασχολεί και την Ιταλία, με την Gazzetta dello Sport να γράφει "σκληρά" λόγια για την πρωταθλήτρια Αγγλίας: "Ο Ρανιέρι απαλλάχτηκε απ' τη βρετανική αχαριστία".

Επίσης, στο ίδιο μήκος κύματος με τις αγγλικές εφημερίδες κινείται η Corriere Dello Sport, καθώς υποστηρίζει ότι η Λέστερ έδιωξε τον προπονητή που την έφτασε στην κορυφή: "Απολύθηκε ο Ρανιέρι. Η Λέστερ έδιωξε τον προπονητή που την οδήγησε στο θαύμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Μήνυμα στήριξης από τον Μουρίνιο προς τον Ρανιέρι

"ΒΡΑΖΕΙ" Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ"

Κράζουν την διοίκηση της Λέστερ για την απόλυση Ρανιέρι

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ