PREMIER LEAGUE

Ντίνι: "Θα είναι η χρονιά της πανδημίας, όχι της Λίβερπουλ"

Watford's Troy Deeney, front left, duels for the ball with Liverpool's Dejan Lovren during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant)
Watford's Troy Deeney, front left, duels for the ball with Liverpool's Dejan Lovren during the English Premier League soccer match between Watford and Liverpool at Vicarage Road stadium, in Watford, England, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Τρόι Ντίνι έχει ταχθεί κατά της επανέναρξης της Premier League και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "CNN Sport" υποστήριξε πως ό,τι κι αν συμβεί, η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά της πανδημίας κι όχι ως η χρονιά της Λίβερπουλ

Η Premier League μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη, με το "Project Restart" να έχει μπει στην τελική ευθεία και να διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί από όλες τις ομάδες. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην επανέναρξη της σεζόν, για λόγους ασφαλείας.

Ένας εξ αυτών είναι κι ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, ο οποίος έχει επαναλάβει αρκετές φορές την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στους αγώνες. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " CNN Sport", o 31χρονος επιθετικός υποστήριξε πως ό,τι κι αν συμβεί, η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά της πανδημίας κι όχι ως η χρονιά της Λίβερπουλ.

"Ανεξάρτητα από το πώς θα παίξουμε, ακόμα κι αν παίξουμε όλα τα παιχνίδια, θα είναι η σεζόν που επηρεάστηκε από την πανδημία. Δεν πρόκειται να είναι η χρονιά που η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν η καλύτερη ομάδα", ήταν το σχόλιο του Ντίνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια για να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, αφού ο τελευταίος τίτλος ήταν τη σεζόν 1989-90.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ