PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Τσέλσι 2-3: Έκανε την πρώτη του νίκη ο Λάμπαρντ

Chelsea's Tammy Abraham, left, celebrates scoring his side's third goal of the game with team-mates during the English Premier League soccer match between Norwich City and Chelsea at the Carrow Road Stadium, Norwich, England. Saturday, Aug, 24 2019. (Joe Giddens/PA via AP)
Chelsea's Tammy Abraham, left, celebrates scoring his side's third goal of the game with team-mates during the English Premier League soccer match between Norwich City and Chelsea at the Carrow Road Stadium, Norwich, England. Saturday, Aug, 24 2019. (Joe Giddens/PA via AP) AP

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Premier League, επικρατώντας με 3-2 της Νόριτς εκτός έδρας (VIDEO).

Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος θρύλος είδε την ομάδα του να επικρατεί εκτός έδρας της αξιόμαχης Νόριτς με 3-2.

Οι "Μπλε" άρχισαν στο πρωτάθλημα με βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" και στη συνέχεια έφεραν εντός έδρας ισοπαλία με την Λέστερ.

Το "διπλό", πάντως, μόνο εύκολο δεν ήταν για τους Λονδρέζους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3' με τον Άμπραχαμ:

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 6', οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κάντουελ:

Η Τσέλσι παρά την ισοφάριση κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου στο σκορ με εκτελεστή τον Μάουντ. Έναν παίκτη που ο Λάμπαρντ δείχνει να εμπιστεύεται και να ποντάρει πολλά:

Βέβαια, όσα καλά στοιχεία έδειχνε η Τσέλσι στην επίθεση, αλλά τόσο σ' ένα ακόμα ματς είχε αδυναμίες στην άμυνα. Συνέπεια αυτού ήταν να γίνει το 2-2 με τον συνήθη ύποπτο γκολτζή της Νόριτς, Τεέμου Πούκι στο 30':

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κρίθηκε το αποτέλεσμα του ματς. Ο Άμπραχαμ, ξανά, στο 68' βρήκε δίχτυα και χάρισε στην Τσέλσι και τον Λάμπαρντ την πρώτη τους νίκη στην Premier League:

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Άστον Βίλα - Έβερτον 2-0 (22' Γουέσλι, 90+5' Ελ Γκαζί)

Σάββατο 24 Αυγούστου

Νόριτς - Τσέλσι 2-3 (6' Κάντγουελ, 31' Πούκι / 3' 68' Άμπραχαμ, 17' Μάουντ)

Μπράιτον - Σαουθάμπτον (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

Γουόφορντ - Γουέστ Χαμ

Λίβερπουλ - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι (16:00)

Τότεναμ - Νιούκαστλ (18:00)

Γουλβς - Μπέρνλι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ