PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Σαουθάμπτον: Διπλό χτύπημα σε πέντε λεπτά από τους άγιους

Southampton's Stuart Armstrong celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Southampton at Carrow Road in Norwich, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote/Pool)
Southampton's Stuart Armstrong celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Southampton at Carrow Road in Norwich, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote/Pool) AP PHOTO/RICHARD HEATHCOTE/POOL

Η Σαουθάμπτον έκανε τεράστιο βήμα για να φύγει με το τρίποντο από το "Carrow Road" καθώς οι Ινγκς και Άρμστρονγκ σκόραραν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών κόντρα στην Νόριτς (VIDEOS).

Μετά από σχεδόν 3,5 μήνες απραξίας, Νόριτς και Σαουθάμπτον επέστρεψαν σε αγωνιστική δράση ανοίγοντας την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να "καίγονται" για τη νίκη όντας στον πάτο της βαθμολογίας αλλά τους φιλοξενούμενους να τους πληγώνουν δις στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Το 1-0 έγινε από τον Ντάνι Ινγκς στο 49' που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και νίκησε με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή τον Κρουλ ενώ στο 54' οι "άγιοι" έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο με τον Στιούαρτ Άρμστρονγκ να νικάει αυτή τη φορά με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής τον Ολλανδό κίπερ των καναρινιών.

Δείτε τα γκολ των Ινγκς και Άρμστρονγκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Times: "Χωρίς τις επτά πρώτες της βαθμολογίας το νέο League Cup"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ