PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3: Άλμα σωτηρίας στο "Carrow Road"

Southampton's Danny Ings, right, celebrates with his teammate Southampton's Nathan Redmond after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Southampton at Carrow Road in Norwich, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote/Pool)
Southampton's Danny Ings, right, celebrates with his teammate Southampton's Nathan Redmond after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Southampton at Carrow Road in Norwich, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote/Pool) AP PHOTO/RICHARD HEATHCOTE/POOL

Η Σαουθάμπτον κυριάρχησε κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο άνετο 3-0 στην έδρα της Νόριτς, που την έφερε 10 πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (VIDEOS).

Η επιστροφή στον κόσμο της Premier League μετά από 100+ ημέρες αποχής ελέω κορονοϊού έφερε πλατιά χαμόγελα στην Σαουθάμπτον και τεράστια απογοήτευση στην Νόριτς.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο "Carrow Road" στο εναρκτήριο ματς της 30ης αγωνιστικής, με την Σαουθάμπτον να είναι καταφανώς ανώτερη στο δεύτερο ημιχρονο και να επικρατεί με το άνετο 3-0 της ουραγού Νόριτς, ξεφεύγοντας 10 πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού και αφήνοντας ταυτόχρονα τα καναρίνια στο -5 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Η αρχή του... τέλους της Νόριτς έγινε στο 49' όταν ο Ίνγκς έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κρουλ με άπιαστο σουτ, ενώ στο 54' ήταν η σειρά του Άρμοστρονγκ να σημαδέψει την ίδια γωνία κάνοντας το 2-0 και ολοκληρώνοντας ιδανικά μία άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση.

Το κερασάκι στην τούρτα προστέθηκε στο 79' από τον Ρέντμοντ, που πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο και νίκησε με υπέροχο πλασέ τον Κρουλ για να γράψει το τελικό 3-0 για τους άγιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 3-0: Με τριάρα στο +7 από την τρίτη θέση
Άστον Βίλα - Σέφιλντ 0-0: Ζωντανοί οι γηπεδούχοι με λάθος του Goal Line Technology
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ