PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ: Αφήνει τον Γκατούζο και "χτυπάει" Μουρίνιο

Manchester United manager Jose Mourinho signs autographs for fans before a Premier League soccer match between Burnley and Manchester City, at Turf Moor, Burnley, Britain, Sunday, Sept. 2, 2018. (Martin Ricket/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho signs autographs for fans before a Premier League soccer match between Burnley and Manchester City, at Turf Moor, Burnley, Britain, Sunday, Sept. 2, 2018. (Martin Ricket/PA via AP) MARTIN RICKET/PA VIA AP

Ο Σεΐχης Καλίντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά της Νιούκαστλ και σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο εκλεκτός του για τον πάγκο!

Το σενάριο επιστροφής του Ζοζέ Μουρίνιο στην Premier League είναι εδώ και λίγα 24ωρα ξανά πάνω στο τραπέζι, αυτό όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως δεν αφορά κάποια από τις ομάδες που συνθέτουν το περίφημο Big-6!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, με τον ίδιο να έχει αποκαλύψει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως είναι διαθετειμένος να συζητήσει με ανθρώπους των "καρακάξων" το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του 55χρονου τεχνικού και της ομάδας της Βορειοανατολικής Αγγλίας είναι να ολοκληρωθεί η αγορά της από τον Σεΐχη Καλίντ μπιν Ζαγέντ Αλ Νεχαγιαν, που φέρεται να προσφέρει 350.000.000 λίρες στον νυν ιδιοκτήτη Μάικ Άσλεϊ για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

ManU coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
ManU coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές τα βρουν ο Ράφα Μπενίτεθ θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, με τον Μουρίνιο να είναι στην pole posistion για να αναλάβει, έχοντας μάλιστα αφήσει να εννοηθεί πως θα το ενδιέφερε να πάει σε μία ομάδα που θα έχει μία σοβαρή στρατηγική που θα την οδηγήσει στην επιτυχία.

Αρχικά, πολλοί είχαν συνδυάσει τις πρόσφατες αυτές δηλώσεις του Μουρίνιο με μία εκ των Ρόμα ή Μίλαν, όμως τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ίδιος ο "special one" εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως το πρότζεκτ της Νιούκαστλ μετά από την αγορά της από τον Σεΐχη θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Σημειώνεται πως αρκετό καιρό πριν μπει στο παιχνίδι της αγοράς της Νιούκαστλ ο Καλίντ (ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι και είναι ξάδερφος του Σεΐχη Μανσούρ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι), ο Νο 1 στόχος της Νιούκαστλ ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο έχοντας ανεβάσει τις μετοχές του μετά τον 1,5 χρόνο στον πάγκο της Μίλαν.

Photo Credits: Martin Ricket/PA via AP, AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ