PREMIER LEAGUE

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Βάρντι η Λέστερ

Leicester City's Jamie Vardy celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton, during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday Oct. 29, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Jamie Vardy celebrates scoring his side's first goal of the game against Everton, during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday Oct. 29, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Η Λέστερ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζέιμι Βάρντι με βελτιωμένες αποδοχές, οι οποίες θα φτάνουν την αύξηση στο 40% σε σχέση με τα χρήματα που λαμβάνει τώρα ο Άγγλος στράικερ.

Μετά την εκπληκτική σεζόν με τη Λέστερ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, η Άρσεναλ βρέθηκε πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της, εκείνος όμως έμεινε τελικά στις "αλεπούδες".

Φέτος, έχει σημειώσει 20 τέρματα με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας σε λίγους μήνες, όπου θέλει να αφήσει το... στίγμα του.

Η ομάδα του όμως θέλει να τον "δέσει", αφού ο προπονητής της, Κλοντ Πιέλ, ποντάρει πολλά πάνω του για την γραμμή κρούσης. Ο Τζέιμι Βάρντι είναι υπερπολύτιμος για τη Λέστερ και γι' αυτό ετοιμάζεται να δεχτεί πρόταση με αποδοχές βελτιωμένες κατά 40% σε σχέση με τα χρήματα που λαμβάνει τώρα.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, όμως η Λέστερ θέλει να του προσφέρει 160.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να πειστεί να μείνει και άλλα χρόνια στην ομάδα και παράλληλα να τον ικανοποιήσει για την προσφορά του. Μένει να φανεί ποια θα είναι η δική του απάντηση.

Mike Egerton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ