PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Τότεναμ 3-0: Νέο κάζο για τα "σπιρούνια", αγωνία για Γιορίς

Tottenham's Harry Kane, right, is dejected after missing an opportunity to score during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Tottenham Hotspur at Falmer stadium in Brighton, England Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Harry Kane, right, is dejected after missing an opportunity to score during the English Premier League soccer match between Brighton and Hove Albion and Tottenham Hotspur at Falmer stadium in Brighton, England Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τότεναμ συνεχίζει να παραπαίει στην Premier League, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Μπράιτον εκτός έδρας, ενώ είδε και τον Ούγκο Γιορίς να αποχωρεί σοβαρά τραυματίας. (VIDEO)

Νέα προβληματική εμφάνιση από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράιτον εκτός έδρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Νιλ Μοπαΐ, ύστερα από τραγικό λάθος του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος, μάλιστα, τραυματίστηκε σοβαρά στη συγκεκριμένη φάση κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Tα "σπιρούνια" προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Μπράιτον "χτύπησε" στις ξεκάθαρες αδυναμίες που παρουσιάζουν την εφετινή σεζόν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 32' με τον Άαρον Κόνολι. Ο νεαρός επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 65' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Μπράιτον - Τότεναμ 3-0

17:00 Μπέρνλι - Έβερτον

17:00 Λίβερπουλ - Λέστερ

17:00 Νόριτς - Άστον Βίλα

17:00 Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

16:00 Άρσεναλ - Μπόρνμουθ

16:00 Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς

16:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι

18:30 Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ