PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Λίβερπουλ: Δύο γκολ στα πρώτα 8 λεπτά οι κόκκινοι

Liverpool's Mohamed Salah, right, is congratulated by teammates after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Daniel Leal Olivas,Pool)
Liverpool's Mohamed Salah, right, is congratulated by teammates after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Daniel Leal Olivas,Pool) AP PHOTO/DANIEL LEAL OLIVAS,POOL

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ μπήκε φουριόζα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Σαλάχ και Χέντερσον (VIDEOS).

Η Λίβερπουλ κατέβηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον με ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη της και αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως είχε αποτύχει να σκοράρει στα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1), Γουότφορντ (0-3), Τσέλσι (0-2), Έβερτον (0-0) και Μάντσεστερ Σίτι (0-4).

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν διατεθειμένη να συνεχιστεί το απίστευτο σερί και το βροντοφώναξε από τα πρώτα λεπτά απέναντι στους "γλάρους" για την 34η αγωνιστική της Premier League, με δύο γκολ μάλιστα μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο!

Η αρχή έγινε στο 6' όταν ο Κεϊτά πίεσε στο ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων και έκλεψε τη μπάλα, για να τη δώσει στον Σαλάχ και τον Αιγύτπιο να σκοράρει με ψύχραιμο αριστερό πλασέ για να φτάσει τα 18 στην Premier League.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ έγινε δημιουργός, καθώς έστρωσε τη μπάλα στον Χέντερσον έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπράιτον και ο κάπτεν των κόκκινων ντύθηκε... Φαμπίνιο, για να εκτελέσει τον Ράιαν με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ