PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Άρσεναλ: Σοβαρός τραυματισμός και κραυγές από τον Λένο

Arsenal's goalkeeper Bernd Leno grimaces on the ground after getting injured during the English Premier League soccer match between Brighton & Hove Albion and Arsenal at the AMEX Stadium in Brighton, England, Saturday, June 20, 2020. (Gareth Fuller/Pool via AP)
Arsenal's goalkeeper Bernd Leno grimaces on the ground after getting injured during the English Premier League soccer match between Brighton & Hove Albion and Arsenal at the AMEX Stadium in Brighton, England, Saturday, June 20, 2020. (Gareth Fuller/Pool via AP) GARETH FULLER/POOL VIA AP

Ο Μπερντ Λένο αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπράιτον, ύστερα από σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον Nιλ Μοπέ, τον οποίο και κατηγόρησε για τον τραυματισμό του, ενώ κραύγαζε από τους πόνους. (VIDEO)

"Συναγερμός" στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, καθώς ο Μπερντ Λένο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Μπράιτον για την 30ή αγωνιστική της Premier League. Ο Γερμανός τερματοφύλακας συγκρούστηκε στον αέρα με τον επιθετικό των γηπεδούχων, Νιλ Μοπέ, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο έδαφος.

Μάλιστα, ο 28χρονος γκολκίπερ κραύγαζε από τους πόνους, ενώ κατά την αποχώρησή του με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, τα "έβαλε" με τον Μοπέ, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό του.

Δείτε το video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ