ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 0-4: Όργια ο Σαλάχ και "περίπατος" για τους κόκκινους

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Bournemouth at the Vitality Stadium, Bournemouth, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (Mark Pain/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Bournemouth at the Vitality Stadium, Bournemouth, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (Mark Pain/PA via AP) MARK PAIN/PA VIA AP

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική και διέλυσε 4-0 τη Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Πρώτη προσωρινά και περιμένει το Τσέλσι - Σίτι. Χατ τρικ από τον τρομερό Σαλάχ. (VIDEO)

Όταν ο Σαλάχ είναι σε τέτοια φόρμα, δεν έχει να φοβάται τίποτα η Λίβερπουλ. Χωρίς να οργιάσει με την απόδοσή της, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε στο εμφατικό και άκρως πειστικό 4-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, περνώντας προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένοντας το Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι (19:30). Οι "κόκκινοι" μετρούν πλέον 42 βαθμούς έναντι 41 των "Πολιτών".

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Αιγύπτιος σημείωσε χατ τρικ, ευρισκόμενος σε τρομερή φόρμα και φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το άλλο τέρμα ήταν αυτογκόλ του Κουκ. Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ του Σαλάχ στο 25', ο οποίος ήταν εκτεθειμένος όταν σούταρε ο Φιρμίνο και απέκρουσε ο Μπέγκοβιτς, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους, το οποίο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ονειρεμένα, με τον Σαλάχ να κάνει κούρσα στο 48', να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει ιδανικά για το 0-2, ενώ ο Κουκ στο 68' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από σέντρα του Ρόμπερτσον. Στο 77', ο Σαλάχ πήρε τη μπάλα, πέρασε... δυο φορές τον Μπέγκοβιτς, πλάσαρε με το αριστερό και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης της Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Κουκ, Άκε, Ντάνιελς (83' Ρίκο), Στάνισλας (83' Μινγκς), Σούρμαν, Λέρμα, Φράιζερ, Μπρουκς (65' Μουσέ), Κινγκ

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαμπίνιο, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Κεϊτά (65' Λαλάνα), Βαϊνάλντουμ, Σακίρι (65' Μανέ), Σαλάχ, Φιρμίνο (81' Χέντερσον)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ