PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Σίτι 0-1: Ο Αγκουέρο "ράβει" το έκτο

Manchester City's Sergio Aguero, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Burnley and Manchester City at Turf Moor in Burnley, England, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Burnley and Manchester City at Turf Moor in Burnley, England, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Σίτι νίκησε την σκληροτράχηλη Μπέρνλι με 1-0 στο "Ταρφ Μουρ" και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League δύο στροφές πριν από την ολοκλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος (VIDEO).

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πετυχαίνει τα μεγάλα γκολ, αυτό που δίνουν τίτλους και η σπουδαία μάχη της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ συνεχίζεται μέχρι τέλους...

Οι "Πολίτες" επικράτησαν της Μπέρνλι με 1-0 χάρη στον σπουδαίο Αργεντινό στο 63', με τη βοήθεια του Goal-ine technology, γεγονός που τους αφήνει στην κορυφή της Premier League, έναν βαθμό πάνω από τους "Κόκκινους" του Γιούργκεν Κλοπ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, λοιπόν, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έχει 92 βαθμούς.

Η Μπέρνλι παρότι δεν είχε κάτι να κυνηγάει από το ματς με τους πρωταθλητές Αγγλίας, μόνο εύκολος στόχος δεν ήταν εν τέλει...

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού, κλείδωσε εξαιρετικά την άμυνά της, έβαλε δύσκολα στην Σίτι, ωστόσο υστερούσε υπερβολικά στο επιθετικό κομμάτι της αναμέτρησης τόσο ώστε να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Έντερσον.

Βεβαίως, όταν μία ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Αγκουέρο, το... κακό για την αντίπαλη εστία μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, όπως και έγινε. Πλέον, αναμένουμε με αγωνία το τι μέλλει γενέσθαι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Premier League. Η Σίτι έχει να παίξει στις 6/5 με την Λέστερ εντός έδρας και στις 12/5 εκτός με την Μπράιτον.

Όσον αφορά στην Λίβερπουλ, η ομάδα του "Ανφιλντ" αγωνίζεται στις 4/5 στο σπίτι της Νιουκάστλ, ενώ τελειώνει τις υποχρεώσεις της στο γήπεδό της με αντίπαλο την Γουλβς στις 12/5.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μπέρνλι: Χίτον, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Χέντρικ (76' Γουέστγουντ), Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Μπαρνς, Γουντ (72' Βίντρα).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (90+2' Οταμέντι), Σανέ (64' Ζεσούς), Αγκουέρο (83' Στόουνς).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ