PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Άρσεναλ 0-0: Τυχεροί με την ισοπαλία οι "κανονιέρηδες"

Μπέρνλι - Άρσεναλ 0-0: Τυχεροί με την ισοπαλία οι "κανονιέρηδες"

Η Άρσεναλ παρέμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι στο Turf Moor παρουσιάζοντας μία φτωχή εικόνα. Η ομάδα του Αρτέτα σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της και την πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας.

Η Μπέρνλι υποδεχόταν την Άρσεναλ στο Turf Moor για την 25η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού ισοβαθμούσαν στους 30 πόντους, με τους "κανονιέρηδες" να βρίσκονται στην 12η θέση και τους γηπεδούχους στην 14η.

Το παιχνίδι δεν είχε κάποιο γκολ, με το 0-0 να αδικεί την Μπέρνλι, η οποία εμφανίστηκε στο ματς με περισσότερη ζωντάνια και σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα. Ο Μικέλ Αρτέτα είδε την ομάδα του να σταματάει για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στην ισοπαλία και να μην μπορεί να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άρσεναλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Αρτέτα είχε τις στιγμές της, συγκεκριμένα με τους Λακαζέτ (2') και Ομπαμεγιάνγκ (14'). Η Μπέρνλι πίεζε ψηλά στο γήπεδο προσπαθώντας να χαλάσει το build up των φιλοξενουμένων.

Πάντως, όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν τις στιγμές τους για κάποιο τέρμα. Ροντρίγκες, ΜακΝίλ και Κέντρικ βρέθηκαν σε απόσταση βολής, αλλά ο Λένο ήταν πάντα εκεί. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων.

Στην επανάληψη η Άρσεναλ είχε τον ρόλο του "κομπάρσου". Η Μπέρνλι πήρε την κατοχή κερδίζοντας τη μάχη του κέντρου και "σφυροκοπούσε" την περιοχή των "κανονιέρηδων" με αλλεπάλληλες σέντρες. Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαίες στιγμές για να προηγηθούν, με σημαντικότερη την κεφαλιά του Κέντρικ στο 60ο λεπτό, ωστόσο το μηδέν παρέμενε.

Ο Αρτέτα πέρασε στη θέση του Οζίλ τον Γουίλοκ στο 64ο λεπτό προσπαθώντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη μεσαία γραμμή. Εν μέρει τα κατάφερε, αφού η Άρσεναλ πήρε την κατοχή, δίχως όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πόουπ. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε τρομερή ευκαιρία στο 75', όταν έστειλε την μπάλα με το κεφάλι εκατοστά από το κάθετο δοκάρι.

Αδιανόητη στιγμή είχε και η Μπέρνλι στο 78ο λεπτό. Ο Τζέι Ροντρίγκες με πλασέ είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει πάνω στη γραμμή, με το Goal Line Technology να δείχνει No Goal. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δείτε στα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ