PREMIER LEAGUE

Μπέρδεμα με τον Μαχρέζ και την απόσυρσή του!

Leicester City's Riyad Mahrez, left, comes on to the pitch replacing Fousseni Diabate during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City the Etihad Stadium, Manchester, England. Saturday Feb. 10, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez, left, comes on to the pitch replacing Fousseni Diabate during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City the Etihad Stadium, Manchester, England. Saturday Feb. 10, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Την απόσυρσή του από την δράση φέρεται να ανακοίνωσε ο Ριγιάντ Μαχρέζ σε μήνυμά του στο λογαριασμό του στο facebook. Έργο χάκερ ή πραγματικότητα;

Αναστάτωση προκάλεσε στη Λέστερ ένα μήνυμα που εμφανίστηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Ριγιάντ Μαχρέζ στο facebook. Στο συγκεκριμένο μήνυμα ανακοινώνει την απόσυρση του από την δράση, λέγοντας τα εξής:

"Μετά την τελευταία σύσκεψη με πολλούς γιατρούς, αποφάσισα να μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο. Όσο ο χρόνος μου ως ποδοσφαιριστής τελειώνει, θέλω να πω μερικές λέξεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την καλοσύνη και την υποστήριξη που μου έδειξαν σ' αυτή την υπέροχη πόλη, θα είναι πάντα στην καρδιά μου", έγραψε ο Αλγερινός άσος των "αλεπούδων".

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως αυτό το μήνυμα δεν εμφανίστηκε στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί ο Αλγερινός, με τα αγγλικά MME να θεωρούν πως έπεσε θύμα χάκερ.

Πειστική απάντηση, πάντως, για την ώρα δεν έχει δοθεί από την πλευρά του Μαχρέζ, με την αγωνία συνεχώς να μεγαλώνει.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ