PREMIER LEAGUE

Μπενίτεθ: "Μεγάλη πρόκληση η Νιούκαστλ"

Μπενίτεθ: "Μεγάλη πρόκληση η Νιούκαστλ"

Ο Ράφα Μπενίτεθ έπιασε ήδη δουλειά στη Νιούκαστλ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην Premier League.

Μόλις δύο μήνες μετά την απόλυσή του από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράφα Μπενίτεθ είναι και πάλι στο... παιχνίδι, με την Νιούκαστλ να τον επιλέγει για διάδοχο του Στιβ ΜακΛάρεν στον πάγκο δίνοντάς του τριετές συμβόλαιο και τον Ισπανό να καλείται να την κρατήσει στην Premier League στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια της.

Μπενίτεθ: "Μεγάλη πρόκληση η Νιούκαστλ"

"Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους οπαδούς", τόνισε αρχικά ο Μαδριλένος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των "καρακάξων", και συνέχισε:

Μπενίτεθ: "Μεγάλη πρόκληση η Νιούκαστλ"

"'Επιστρέφω στην Premier League, θα είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να έχουμε τον ίδιο στόχο στο μυαλό μας. Για αυτό το λόγο θέλω να ζητήσω την πλήρη στήριξη από πλευράς των οπαδών".

Μπενίτεθ: "Μεγάλη πρόκληση η Νιούκαστλ"

Το ντεμπούτο του Μπενίτεθ στον πάγκο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο εκτός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι και έδειξε με το... καλημέρα πως "ζει και αναπνέει" για αυτό το ματς καθώς την Παρασκευή ανακάλεσε το προγραμματισμένο ρεπό των παικτών της Νιούκαστλ όχι μόνο για να τους γνωρίσει αλλά και να κάνει τρίωρη προπόνηση!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ