PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Σημασία είχε να νικήσουμε, όχι ο τρόπος"

Tottenham's manager Jose Mourinho calls out to his players during the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at London stadium, in London, Saturday, Nov. 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham/Jose Mourinho/AP Photo/Frank Augstein AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε μετά το πρώτο του ματς στον πάγκο της Τότεναμ πως η νίκη και όχι ο τρόπος είχε μεγαλύτερη σημασία κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Η Τότεναμ στο ντεμπούτο του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ με 3-2 με τον Πορτογάλο τεχνικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης να στέκεται στη σημασία της νίκης και όχι στον τρόπο που ήρθε αυτή.

Στον Πορτογάλο άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του για 60 λεπτά και αποθέωσε τον Ντέλε Άλι λέγοντας πως ο καλός Ντέλε πρέπει να επανέλθει.

«Πραγματικά, απόλαυσα τα πρώτα 60 λεπτά. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να νικήσουμε, δεν είχε σημασία ο τρόπος. Τα παιδιά είναι χαρούμενα, είναι αυτό που ήθελα. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος πριν δεχθούμε τα δύο γκολ. Παίζαμε καλά, βγάζαμε στο παιχνίδι μας πράγματα που είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση. Επρεπε να έχουμε κάνει το 4-0 και να τελειώσουμε το ματς. Ομως παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Τα συναισθήματα για το ότι έφυγε ο προηγούμενος προπονητής. Η επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες και η κούραση στα τελευταία 20 λεπτά.

Έχω τόσα χρόνια εμπειρία στην Premier League, είπα στους παίκτες μου ότι ακόμα και αν το ματς είναι 3-0 στο 85' δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πέρασα χρόνο με τον Ντέλε και είπαμε ότι ο καλύτερος Ντέλε πρέπει να επιστρέψει. Νομίζω ότι ήταν σαν την ομάδα, εκπληκτικός για 60-65 λεπτά και μετά πλήρωσε το τίμημα της κούρασης και έπεσε λίγο. Νομίζω ότι ήταν ο παλιός Ντέλε Αλι, έκανε όλα αυτά που ζήτησα. Το παιχνίδι κατοχής είναι κάτι που οι παίκτες γνωρίζουν.

Εγώ προσπάθησα να τους κάνω να νιώθουν άνετα και ζήτησα να δώσουν πράγματα που μπορούν. Ρώτησα τους Ντέλε, Χάρι, Σον, Λούκας, Γουινκς, Ερικ και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά πιο εύκολη για εκείνους».

PHOTO CREDITS: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ