PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Η Γιουνάιτεντ αποτελεί ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα"

Tottenham Hotspur's manager Jose Mourinho watches his players during a training session at their training ground in London, Monday Nov. 25, 2019, ahead of their Champions League Group B soccer match against Olympiakos on Tuesday. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham Hotspur's manager Jose Mourinho watches his players during a training session at their training ground in London, Monday Nov. 25, 2019, ahead of their Champions League Group B soccer match against Olympiakos on Tuesday. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στο "Όλντ Τράφορντ", αυτή τη φορά ως αντίπαλος και ξεκαθάρισε πως το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έχει κλείσει για εκείνον.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την 15η στροφή της Premier League, για την επιστροφή του στο Όλντ Τράφορντ αυτή τη φορά ως αντίπαλος τονίζοντας πως οι "κόκκινοι διάβολοι" αποτελούν ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εκείνον, αν και όπως παραδέχθηκε του πήρε καιρό να ξεπεράσει την απόλυσή του.

Όταν ρωτήθηκε για τη Γιουνάιτεντ προτίμησε να μην σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην ομάδα του, ενώ όπως ανέφερε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει.

"Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Έφυγα από το κλαμπ και πήρα το χρόνο μου για να επεξεργαστώ τι πήγε λάθος και να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την επόμενη πρόκληση. Όπως έχω ξαναπεί δεν χάνω ποτέ. Είτε κερδίζω είτε μαθαίνω. Ειλικρινά για μένα η Γιουνάιτεντ ήταν ένα βιβλίο με εμπειρίες.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω και να αναλύσω τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Εάν θέλετε μπορώ να σας αναλύσω τον αντίπαλο και να σας πω, πως θα παίξουν. Το σημαντικό είναι να τους κερδίσουμε.

Νιώθω πολύ καλά και μου αρέσει να παίζω μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Επιστρέφω σε ένα μέρος που ήμουν χαρούμενος. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του κλαμπ.

Αύριο έρχομαι σαν ένας προπονητής που θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ. Καταλαβαίνω πως θέλουν το αντίθετο από ότι εγώ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ