PREMIER LEAGUE

Mιλιβόγεβιτς: "Τραγουδούσαν το όνομά μου μετά το χαμένο μου πέναλτι"

Crystal Palace's Luka Milivojevic celebrates scoring his side's second goal of the game against Southampton during their English Premier League soccer match at St Mary's Stadium in Southampton, Tuesday Jan. 2, 2018. (Andrew Matthews/PA via AP)
Μιλιβόγεβιτς (Andrew Matthews/PA via AP) AP

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αφιέρωσε στους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας το γκολ της νίκης απέναντι στη Σαουθάμπτον, ευχαριστώντας τους που μετά το χαμένο πέναλτι με τη Σίτι τραγουδούσαν το όνομά του.

Στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 21η αγωνιστική της Premier League, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχασε πέναλτι στο φινάλε και η Κρίσταλ Πάλας απέτυχε να σημειώσει σπουδαία νίκη απέναντι στους "πολίτες".

Λίγες μέρες μετά, για την 22η αγωνιστική, με δικό του γκολ η Πάλας επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον. Ο Σέρβος πρώην μέσος του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ομάδας του, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

"Κανείς τους δεν είπε κάτι αρνητικό και τους ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είχα σκοράρει σε πέντε διαδοχικά πέναλτι και έχασα ένα επειδή άλλαξα την απόφασή μου για το πού θα εκτελούσα. Ήταν δύσκολο να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ, ένιωθα πολύ άσχημα. Δεν χωράνε δικαιολογίες" είπε ο 26χρονος και πρόσθεσε:

"Μετά το ματς με τη Σίτι τραγουδούσαν το όνομά μου και μου έδωσαν τρομακτική υποστήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σχέση που έχω μαζί τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επανήλθε στις νίκες η Σίτι, μεγάλες ανατροπές για Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας
Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε φρένο στο σερί της Μάντσεστερ Σίτι

(Andrew Matthews/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ