PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό σαν δουλειά"

Serbia's national soccer team player Luka Milivojevic prior to playing their World Cup 2014 Group A qualifying soccer match against Macedonia, at the City Stadium in Jagodina, Serbia, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's national soccer team player Luka Milivojevic prior to playing their World Cup 2014 Group A qualifying soccer match against Macedonia, at the City Stadium in Jagodina, Serbia, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να φτάσει μέχρι την Premier League και τόνισε ότι δεν είδε τους "ερυθρόλευκους" σαν δουλειά, αλλά δέθηκε συναισθηματικά μαζί τους.

Με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας και στα γήπεδα της Premier League μάχεται από τον Γενάρη ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα " insidefutbol.com", όπου στάθηκε στο συναισθηματικό δέσιμο που απέκτησε με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που οι Πειραιώτες τον βοήθησαν να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

"Ήταν ένα παιδικό όνειρο για μένα να παίξω στην Premier League. Είναι το σπουδαιότερο και πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο. Το κατάφερα μέσω του Ολυμπιακού και η Κρίσταλ Πάλας μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω μέρος του συλλόγου. Δεν περίμενα πως θα έφτανα να είμαι ο ηγέτης και ο αρχηγός του Ολυμπιακού", τόνισε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς υποστηρίζοντας πως έδωσε και την καρδιά του για τους "ερυθρόλευκους".

"Ο ελληνικός σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία και δούλεψα σκληρά για να καταφέρω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό τα δυόμισι τελευταία χρόνια. Έδωσα και την καρδιά μου για τον σύλλογο αυτόν. Δεν αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό σαν δουλειά, αλλά δέθηκα συναισθηματικά μαζί του και αυτό είναι που μετρά".

Ο Σέρβος χαφ ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του σχετικά με τους στόχους στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του: "Τώρα, ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας χαρούμενους και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια".

(AP Photo/Darko Vojinovic)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ