PREMIER LEAGUE

Μήνυμα κατά του ρατσισμού από όλες τις αγγλικές ομάδες

Μήνυμα κατά του ρατσισμού από όλες τις αγγλικές ομάδες

H 9η αγωνιστική της Premier League έχει ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους στο Νησι, με τη διοργανώτρια αρχή και όλες τις ομαδες να στέλνουν μήνυμα κατά του ρατσισμού με ένα VIDEO.

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από τη διεξαγωγή του αγώνα της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020, όμως ουδείς έχει (διάθεση να) ξεχάσει τις ασχήμιες που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του γηπέδου στην Σόφια, με πολλούς παίκτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να πέφτουν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από ανεγκέφαλους οπαδούς των γηπεδούχων.

Τα γεγονότα αυτά προκάλεσαν ντόμινο αντιδράσεων και ευαισθητοποίησαν τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές (UEFA, FIFA), με τους Άγγλους να είναι μάλιστα αποφασισμένοι να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά της συγκεκριμένης μάστιγας της κοινωνίας.

Αυτό εκφράζεται μέσα από ένα video που έφτιαξε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Premier League) και το οποίο έχουν αναδημοσιεύσει όλοι οι σύλλογοι της Premier League και το οποίο έχει ως βασική αρχή το μότο #NoRoomForRacism (Καμία θέση για το ρατσισμό).

"Υπάρχει χώρος για το πάθος, για την αντιπαλότητα και για το δράμα αλλά σε κανένα μέρος δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό. Εάν τον δείτε, να τον καταγγείλετε", είναι το σχετικό μήνυμα και οι ομάδες της Premier League φροντίζουν να το διατρανώσουν για να φτάσει σε όλο την Αγγλία και φυσικά να ξεπεράσει τα αγγλικά σύνορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O Mπερμπάτοφ κάθισε στο σκαμνί τους Βούλγαρους ρατσιστές
O Στόιτσκοφ έβαλε τα κλάματα για τους ρατσιστές οπαδούς της Βουλγαρίας
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ