PREMIER LEAGUE

Μέιγουεδερ: "Μπορώ να αγοράσω Νιούκαστλ και Κριστιάνο"

Μέιγουεδερ: "Μπορώ να αγοράσω Νιούκαστλ και Κριστιάνο"

Ο Αμερικανός πυγμάχος, Φλόιντ Μέιγουεδερ, εξέφρασε τις σκέψεις του για πιθανή αγορά της Νιούκαστλ κάνοντας μάλιστα γνωστή και την πρόθεση του να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις "καρακάξες".

Ο 41χρονος Αμερικανός πυγμάχος είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του αθλήματος έχοντας στην καριέρα του ρεκόρ 50-0. Τον περασμένο Αύγουστο παίζοντας με τον Κόνορ ΜακΚρέγκορ εισέπραξε, για έναν αγώνα 40 λεπτών, το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ κατά το παρελθόν, για κάθε έναν αγώνα του, γινόταν πλουσιότερος κατά 100 εκατομμύρια.

Ωστόσο, ο Μέιγουεδερ με πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε πως δεν ασχολείται μόνο με την πυγμαχία. Πιο συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην "Star", ανέφερε:" Ψάχνω για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Μου αρέσει το Νιούκαστλ. Αυτή η πόλη πανηγυρίζει όσο καμία άλλη στον πλανήτη. Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και είναι πολύ καλοί τύποι".

Ερωτώμενος για τον Ρονάλντο, με τον οποίο διατηρεί φιλία πολλών ετών, ανέφερε: " Θα μπορούσα να φέρω τον Ρονάλντο να τελειώσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, οι επενδύσεις πρέπει να γίνονται με μυαλό και όχι με συναίσθημα. Επενδύοντας στηριζόμενος στην καρδιά σου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να χάσεις χρήματα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ