PREMIER LEAGUE

Μεγάλη νίκη της Άρσεναλ, 4-3 τη Λέστερ

Arsenal's Alexandre Lacazette, left, celebrates after scoring the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexandre Lacazette, left, celebrates after scoring the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με επτά γκολ στην Premier League και την Άρσεναλ να νικά 4-3 τη Λέστερ στο "'Emirates" σε ένα ματς συγκλονιστικό ως προς την εξέλιξή του. (video)

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η φετινή Premier League υπόσχεται αρκετό θέαμα. Το πρώτο ματς της πρώτης αγωνιστικής για την πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, είχε επτά γκολ και ύστερα από συγκλονιστικές ανατροπές την Άρσεναλ να παίρνει τη νίκη με 4-3 επί τη Λέστερ, η οποία μέχρι και το 83ο λεπτό προηγείτο με 2-3!

Οι "gunners" μπήκαν πιο δυνατά κι άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ελνενί μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Με κεφαλιά απάντησαν και οι "αλεπούδες" και τον Οκαζάκι, αφού βέβαια ο Μαγκουάιρ είχε καταφέρει (κι αυτός με κεφαλιά) να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς, η άμυνα της Άρσεναλ τα έκανε "θάλασσα" και ο Τζέιμι Βάρντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Γουέλμπεκ ισοφάρισε για την ομάδα του Λονδίνου στο 45ο λεπτό, για να έρθει ο επιθετικός της Λέστερ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του με εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και να δώσει νέο προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ράμσεϊ και Ζιρού κι αμφότεροι δικαίωσαν την επιλογή του Αλσατού τεχνικού. Ο πρώτος ισοφάρισε σε 3-3 στο 83ο λεπτό, όταν παρέλαβε την μπάλα από εξαιρετική σέντρα του Τζάκα. Ο δεύτερος έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ με κεφαλιά και την μπάλα να φθάνει στον Γάλλο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ελβετού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Χόλτινγκ (67' Ζιρού), Μονρεάλ, Κολάσινατς, Μπεγερίν, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Τζάκα, Ελνενί (67' Ράμσεϊ), Εζίλ, Γουέλμπεκ (75' Γουόλκοτ), Λακαζέτ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φουχς, Τζέιμς, Εντιντί, Ολμπράιτον (90' Γκρέι), Μαχρέζ, Οκαζάκι (72' Αμάρτεϊ), Βάρντι.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (11/8)

Άρσεναλ -Λέστερ 4-3 (2' Λακαζέτ, 45' Γουέλμπεκ, 83' Ράμσεϊ, 85' Ζιρού / 5' Οκαζάκι, 29', 56'Βάρντι)

Σάββατο (12/8)

Γουότφορντ - Λίβερπουλ (17:00)

Γουέστ Μπρομ - Μπόρνμουθ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας - Χάντερσφιλντ (17:00)

Σαουθάμπτον - Σουόνσι (17:00)

Τσέλσι - Μπέρνλι (17:00)

Έβερτον - Στόουκ (17:00)

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή (13/8)

Νιούκαστλ - Τότεναμ (15:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (18:00)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ