PREMIER LEAGUE

Μαχρέζ: "Δεν ξαναπαίζω για τη Λέστερ"

Leicester City's Riyad Mahrez, center, breaks through West Bromwich Albion's Grzegorz Krychowiak and Kieran Gibbs, right, during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium, Leicester, England, Monday, Oct. 16, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez, center, breaks through West Bromwich Albion's Grzegorz Krychowiak and Kieran Gibbs, right, during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium, Leicester, England, Monday, Oct. 16, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Την απογοήτευση του για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Τι φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Λέστερ.

Η αλήθεια είναι πως η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσει από την Λέστερ τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Οι "αλεπούδες" δεν έκαναν δεκτή καμία κρούση από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την ομάδα του, με την υψηλότερη πρόταση να φτάνει τα 68.000.000 ευρώ.

Μετά το γεγονός αυτό ο Αλγερινός εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον.

"Ο Ριγιάντ έδωσε τα πάντα για τη Λέστερ, έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει τον Ιανουάριο. Η συνεργασία με τον Γκουαρδιόλα στη Σίτι ήταν ένα όνειρο γι' αυτόν" ανέφερε στο "Sky Sports" κοντινό του πρόσωπο. Μάλιστα, ο Μαχρέζ φέρεται να απείλησε τη διοίκηση, πως δεν προτίθεται να αγωνιστεί από εδώ και στο εξής σε καμία αναμέτρηση με τη φανέλα της Λέστερ.

Μένει να φανεί αν θα κάνει πράξη τις απειλές του ή αν πρόκειται για μία ένταση της στιγμής η οποία θα εκτονωθεί γρήγορα. Ερωτηματικό, άλλωστε, παραμένει και η στάση των "αλεπούδων" στο θέμα αυτό.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ