PREMIER LEAGUE

"Μάχη" Σίτι - Γιουνάιτεντ για τον Μαγκουάιρ

Leicester City's Harry Maguire looks to pass the ball during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Leicester City's Harry Maguire looks to pass the ball during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην κούρσα απόκτησης του αμυντικού της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ και αναμένεται να δώσει μεγάλη "μάχη" με τη Σίτι το προσεχές καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λέστερ απέκτησε τον Χάρι Μαγκουάιρ απ' τη Χαλ Σίτι έναντι 19.000.000 ευρώ, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή της. Μόλις έξι μήνες αργότερα, ο 24χρονος στόπερ έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, αποτελώντας έναν απ' τους πρωταγωνιστές της αγγλικής ομάδας.

Τα κατορθώματά του δεν άργησαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Premier League, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", μετά την Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουνάιτεντ μπήκε δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει σκοπό να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των "Κόκκινων Διαβόλων" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Άγγλο αμυντικό να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.

Απ' την άλλη πλευρά, η Σίτι, παρά την απόκτηση του Εμερίκ Λαπόρτ απ' την Αθλέτικ Μπιλμπάο, θέλει να κινηθεί γι' ακόμα έναν στόπερ, με τον Μαγκουάιρ να πληροί τα στάνταρ που έχει θέσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά κι η Λέστερ, η οποία, όπως απέδειξε και στην περίπτωση του Ριγιάντ Μαχρέζ, δεν πρόκειται να... χαρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι "αλεπούδες" ζητούν τουλάχιστον 55.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Την εφετινή σεζόν ο Μαγκουάιρ μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λέστερ, ενώ παράλληλα είναι τρεις φορές διεθνής με την Αγγλία, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Οκτώβριο, στον αγώνα με τη Λιθουανία.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ