PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Ο Στόουνς φωνάζει "Hadouken!" βλέποντας τη φάση του 18' στα αποδυτήρια (VIDEO)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Ο Στόουνς φωνάζει "Hadouken!" βλέποντας τη φάση του 18' στα αποδυτήρια (VIDEO)

Η ατάκα του Στόουνς από το Street Fighter, η ανταλλαγή φανέλας ανάμεσα σε Αγκουέρο - Άλισον, οι σφιγμένες γροθιές του Ντανίλο και όλα όσα κατέγραψε η Tunnel Cam της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με σκορ 2-1 της Λίβερπουλ στο Etihad και η κούρσα για τον τίτλο στην Premier League πήρε ξανά φωτιά. Καθοριστική στιγμή για την μετέπειτα εξέλιξη της αναμέτρησης, ήταν αυτή του 18ου λεπτού, όταν ο Στόουνς πρόλαβε να διώξει τη μπάλα για 1.13 εκατοστά, πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας του Έντερσον!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Άγγλος διεθνής στόπερ παρακολούθησε στα αποδυτήρια, μαζί με τους συμπαίκτες του, τα highlights της αναμέτρησης. Και τη στιγμή της -σωτήριας- επέμβασης του, φώναξε "Hadouken!" (wave motion fist), ατάκα που δανείστηκε από χαρακτήρες στο γνωστό video game, Street Fighter.

Η Tunnel Cam της Μάντσεστερ Σίτι κατέγραψε τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων, με τους Αγκουέρο - Άλισον να ανταλλάσσουν φανέλες, τον Ντανίλο να σφίγγει τις γροθιές του, τους συμπαίκτες στην εθνική Βραζιλίας Φερναντίνιο και Άλισον να έχουν θερμό εναγκαλισμό.

Δείτε το video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ