PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ: Comeback μετά από 9 μήνες για Πογκμπά

Manchester United's midfielder Paul Pogba warms up ahead of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Glyn Kirk, Pool)
Manchester United's midfielder Paul Pogba warms up ahead of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Glyn Kirk, Pool) AP PHOTO/GLYN KIRK, POOL

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβράβευσε τον Πολ Πογκμπά για τη θετικότατη εμφάνισή του κόντρα στην Τότεναμ δίνοντάς του φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο.

Στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν εκείνος που έδωσε το βαθμό στην ομάδα του με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι απέναντι στον Λορίς, ωστόσο ο παίκτης που ήταν καταλύτης ώστε να φύγει με ψηλά το κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και με την πληθωρική παρουσία του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι κόκκινοι διάβολοι να κλείσουν την Τότεναμ στα καρέ τους, ενώ ήταν εκείνος που με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι (από τον Νταίερ) από το οποίο προήλθε η ισοφάριση.

Λίγες ημέρες μετά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε πως ξέρει να επιβραβεύει όσους δουλεύουν καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Πογκμπά κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για να του επιτρέψει να πάρει μέρος για πρώτη φορά σε αγώνα από την αρχή μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Σόλσκιερ έβαλε τον Πογκμπά μαζί με τον Μάτιτς για να ελέγξουν το χώρο του κέντρου έχοντας μπροστά τους τον Μπρούνο Φερνάντες, με το ματς να αρχίζει μάλιστα με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους αφού προηγήθηκαν μόλις στο 7', με γκολ του Μαρσιάλ από ασίστ του Ράσφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σόλσκιερ: "Ο Πογκμπά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ