PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ: Διαβολική ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά

Manchester United's Mason Greenwood shoots before scoring a goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, July 4, 2020. (Dave Thompson/Pool via AP)
Manchester United's Mason Greenwood shoots before scoring a goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, July 4, 2020. (Dave Thompson/Pool via AP) DAVE THOMPSON/POOL VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε από το 16' να κυνηγάει στο σκορ την Μπόρνμουθ, όμως ανέτρεψε την κατάσταση πριν την ανάπαυλα βρίσκοντας τρία γκολ από Γκρίνγουντ, Ράσφορντ και Μαρσιάλ (VIDEOS).

Η Μπόρνμουθ άνοιξε το σκορ στο "Ολντ Τράφορντ" με υπέροχο γκολ του Στάνισλας που εξέθεσε αρχικά (με φοβερή "ποδιά") τον Μαγκουάιρ και νίκησε κατόπιν τον Ντε Χέα, όμως η φάση του 16' δεν ήταν αρκετή για να στείλει τους παίκτες των "τσέρις" χαρούμενους στα αποδυτήρια.

Και αυτό γιατί η συνέχεια βρήκε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανεβάζουν στροφές, να πιέζουν και όχι μόνο να φτάνουν στην ανατροπή αλλά να αποκτούν και προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Το 1-1 έγινε στο 29', με τον Γκρίνγουντ να σκοράρει με εξαιρετικό δυνατό σουτ και να φτάνει τα 7 γκολ στη φετινή Premier League, ενώ το 2-1 είχε την υπογραφή του Μάρκους Ράσφορντ από την άσπρη βούλα στο 35', με τον Άγγλο διεθνή στράικερ να ευστοχεί στο 6ο κατά σειρά πέναλτι των "κόκκινων διαβόλων" σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ δεν είχε όμως τελειώσει εκεί, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο ήρθε και το 3-1, με τον Μαρσιάλ να βρίσκει δίχτυα με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ και να γίνεται ο πρώτος παίκτης της Premier League που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ: Γκολάρα του Στάνισλας με ποδιά στον Μαγκουάιρ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ