PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Προβάδισμα με Μαρσιάλ οι γηπεδούχοι

Manchester United's team players celebrate after Anthony Martial scored the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's team players celebrate after Anthony Martial scored the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Μαρσιάλ να εκτελεί μετά από ωραία κομπίνα τον Έντερσον που φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκαν οι μπλε. (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν κερδίσει ένα φάουλ εκτός περιοχής και αριστερά με τον Μπρούνο Φερνάντες να εκτελεί ψηλοκρεμαστά με πάσα προς τον Μαρσιάλ ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και σούταρε στην κίνηση νικώντας τον Έντερσον ο οποίος είδε τη μπάλα να περνάει μέσα από τα χέρια του.

Δείτε το γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ