PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-3: Η εκδίκηση του Ζαχά

Crystal Palace's Wilfried Zaha scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 19, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP)
Crystal Palace's Wilfried Zaha scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 19, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP) AP

Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από το Μάντσεστερ νικώντας 3-1 τη Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν νωθρή και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις για την Premier League. Πρωταγωνιστής ο πρώην των γηπεδούχων, Ζαχά, γκολ στο ντεμπούτο του ο Ντε Μπέεκ. (VIDEO)

Τρομερή η Κρίσταλ Πάλας στο Όλντ Τράφορντ νίκησε 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Οι Λονδρέζοι ήταν εκπληκτικοί και εκμεταλλεύτηκαν τη νωθρότητα που έδειξαν οι γηπεδούχοι.

Οι αετοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Τάουνσεντ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση. Στο 72ο λεπτό δόθηκε πέναλτι για χέρι του Λίντελεφ - ο Άτκινσον είδε στο μόνιτορ τη φάση, ενώ φάνηκε και στο ριπλέι η παράβαση - ο Αγιού ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε.

Ο Ισπανός κρίθηκε ότι είχε φύγει από την εστία πριν την εκτέλεση, διατάχθηκε επανάληψη εκτέλεσης και ο πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2013-2015), Βιλφρίντ Ζαχά, ήταν εύστοχος για το 0-2. Ο Σόλσκερ είχε περάσει τον Ντε Μπέεκ στο 67ο λεπτό στη θέση του Πογκμπά και ο Ολλανδός νίκησε από κοντά τον Γκουαϊτα στο 80ό λεπτό, πετυχαίνοντας το παρθενικό γκολ με τη Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του με αυτή και μείωνοντας σε 1-2.

Γυρισμός δεν υπήρχε για τους γηπεδούχους και ο Ζαχά τους τιμώρησε. Με τελείωμα με το δεξί εντός περιοχής νίκησε ξανά τον Ισπανό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκερ):Ντε Χέα, Φόσου-Μένσα (81' Ιγκάλο), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (67' Φαν ντε Μπέεκ), Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Τζέιμς (46' Γκρίνγουντ), Μαρσιάλ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (Ρόι Χόντσον):Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, ΜακΆρτουρ, ΜακΚάρθι (88' Μιλιβόγεβιτς), Τάουνσεντ, Σλουπ (75' Έζε), Ζαχά, Αγιού (81' Μπατσουαγί).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Έβερτον - Γουέστ Μπρομ 5-2 (31', 62', 66' Κάλβερτ-Λίουιν, 54' Κιν, 45' Ροντρίγκες / 10' Ντινγκανά, 47' Περέιρα)

Λιντς - Φούλαμ 4-3 (5', 57' Έλντερ Κόστα, 41' πεν. Κλιχ, 50' Μπάμφορντ / 34' πεν., 67' Μίτροβιτς, 62' Ριντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-3 (80' Φαν ντε Μπέεκ /7' Τάουνσεντ, 74' πεν., 85' Ζαχά)

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Σαουθάμπτον - Τότεναμ (14:00)

Τσέλσι - Λίβερπουλ (18:30)

Λέστερ - Μπέρνλι (21:00)

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20:00)

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

Photo Credits: Carl Recine/Pool via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ