PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-0: Έπαιξε ο Ποντένσε, "όρθια" στο Ολντ Τράφορντ η Γουλβς

Manchester United's Anthony Martial, left, and Juan Mata vie for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Anthony Martial, left, and Juan Mata vie for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στο ντεμπούτο του Μπρούνο Φερνάντες καθώς έμεινε στο 0-0 με την Γουλβς, για την οποία μπήκε αλλαγή στο 76' ο Ποντένσε (VIDEOS).

Χωρίς νικητή έληξε η τέταρτη φετινή κόντρα (σε όλες τις διοργανώσεις) μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουλβς, με τις δύο ομάδες παίρνουν μέρος σε ένα ισορροπημένο ματς με ελάχιστες μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το 0-0 να μένει δικαίως ως το φινάλε.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δαπάνησε 55.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ήταν αρκετά δραστήριος στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα (βασικός, έπαιξε ως το φινάλε) και έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια τη νέα του ομάδα, ενώ ντεμπούτο με την Γουλβς έκανε και ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, του οποίου η μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς ολοκληρώθηκε επίσημα την Πέμπτη, μπήκε αλλαγή στο 76' αντί του τραυματία Τραορέ και είχε θετική παρουσία στα περίπου 20 λεπτά που βρέθηκε στο χορτάρι, ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο όταν το σουτ του μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Λίντελοφ και έφυγε κόρνερ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Πάνω από 70.000 θεατές βρέθηκαν στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας ως έξτρα κίνητρο την παρουσία του Μπρούνο Φερνάντες στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη μεταγραφή του από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με το θέαμα όμως που προσφέρθηκε από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς να μην ενθουσιάζει κανέναν στο πρώτο 45λεπτο.

Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Σόλσκιερ εμφάνισε εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων και είχε μόνο ένα σουτ στην αντίπαλη εστία, αυτό του Φερνάντες που μπλόκαρε σταθερά ο Πατρίσιο στο 40', με τους παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο από την πλευρά τους να έχουν καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους αλλά να τους λείπει η κλασική ευκαιρία για γκολ.

Με όπλο πάντως την αρκετά καλή κυκλοφορία είχαν περισσότερες επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ της Γιουνάιτεντ, με την καλύτερη στιγμή για τους λύκους να καταγράφεται στο 35', όταν το δυνατό δεξί σουτ του Αντάμα Τραορέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το θεάμα δεν βελτιώθηκε θεαματικά, με τις δύο ομάδες παίζουν πάντως με μεγαλύτερη ένταση και να έχουν αμφότερες από 1-2 πολύ καλές φάσεις για να πάρουν τη νίκη και το πολυπόθητο τρίποντο στη μάχη της κατάληψης της 4ης θέσης.

Οι κόκκινοι διάβολοι του Σόλσκιερ φλέρταραν με το γκολ στο 60' όταν το σουτ του Μάτα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντάλοτ πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση (αν και γλίστρησε), για να στείλει και αυτός τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πατρίσιο.

Από την πλευρά της η Γουλβς είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στης στο 69', όταν ο Ντε Χέα νίκησε τον Χιμένες στο τετ α τετ που είχαν (απέκρουσε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μεξικανού φορ των λύκων από πλάγια θέση) ενώ στο 93' ο Λίντελοφ εμπόδισε την μπάλα να πάρει κατεύθυνση προς την εστία της ομάδας του μετά από το σουτ του Ποντένσε, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

Αναφορικά με τον Ποντένσε, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν πολύ θετικός στο ντεμπούτο του με την Γουλβς, παίρνοντας τη θέση του (τραυματία) Τραορέ στο 76', έχοντας ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Λέστερ - Τσέλσι 2-2 (54' Μπαρνς, 64' Τσίλγουελ / 46' 71' Ρίντιγκερ)

Μπόρνμουθ - Άστον Βίλα 2-1 (37' Μπίλινγκ, 44' Ακέ /70' Σαματά)

Κρίσταλ Πάλας - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1 (58' αυτ. Γκουάιτα)

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 4-0 (47' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 60' Χέντερσον, 72' 90+1' Σαλάχ)

Νιούκαστλ - Νόριτς 0-0

Γουότφορντ - Έβερτον 2-3 (10' Μασίνα, 42' Περέιρα / 45+1' 45+4' Μίνα, 90' Γουόλκοτ)

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 3-3 (30' Ντιόπ, 45+1' 57' Σνόντγκρας / 47' αυτ. Ογκμπόνα, 75' Γκρος, 81' Μάρεϊ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-0

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Μπέρνλι - Άρσεναλ (16:00)

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ