ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Πέντε κάρτες σε πέντε λεπτά στο "Ολντ Τράφορντ"!

Manchester United's midfielder Jesse Lingard, center, Arsenal's Aaron Ramsey, left, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, right, vie for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's midfielder Jesse Lingard, center, Arsenal's Aaron Ramsey, left, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, right, vie for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Από το 37' ως το 42' ο διαιτητής έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Τρεις για παίκτες των γηπεδούχων και δυο για τους φιλοξενούμενους.

Μοίραζε κάρτες ο διαιτητής του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ο Μάρινερ, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Από το 37ο λεπτό μέχρι το 42ο έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες, τρεις για παίκτες των γηπεδούχων και δυο για τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά, δόθηκε κίτρινη στον Μουστάφι (37'), για να ακολουθήσει ένα λεπτό μετά ο Ρόχο. Μετά την κόντρα σε σουτ, ο Αργεντινός πήγε γρήγορα, αλλά πήρε τα πόδια του Γκεντουζί. Ζήτησαν απευθείας κόκκινη οι φιλοξενούμενοι, μάλλον σωστή η απόφαση του ρέφερι.

Στο 40' "κιτρινίστηκε" ο Λίνγκαρντ, στο 41' ήταν η σειρά του Μπεγερίν και στο 42' ο Μάτιτς τράβηξε από τη φανέλα τον Ομπαμεγιάνγκ. Ο Μάρινερ δεν χαρίστηκε σε κανέναν τους!

AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ