ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Ο Ράσφορντ έστειλε μήνυμα στον άτυχο Χόλντινγκ

Arsenal's Rob Holding tends to Sporting's Fredy Montero after fouling him during the Europa League group E soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Arsenal's Rob Holding tends to Sporting's Fredy Montero after fouling him during the Europa League group E soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ράσφορντ θέλησε να πει την δική του συγγνώμη στον Χόλντινγκ μέσω μηνύματος για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και ο ίδιος την αποδέχτηκε.

Ο Ρομπ Χόλντινγκ τραυματίστηκε στην ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη Τετάρτη και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Άρσεναλ, ο κεντρικός της αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Οι "κανονιέρηδες" ανακοίνωσαν ότι ο 23χρονος θα μείνει εκτός δράσης για έξι με εννέα μήνες.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη φάση του τραυματισμού του Χόλντινγκ, ένιωσε την ανάγκη να στείλει μήνυμα στον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του συμπαρασταθεί. Ο Άγγλος επιθετικός αισθάνθηκε άσχημα για ό,τι συνέβη, με τον Χόλντινγκ να μην κρατά φυσικά καμία κακία, αντιλαμβανόμενος ότι τέτοιες ατυχίες συμβαίνουν.

Μέσω του Instagram, ο Χόλντινγκ αναφέρθηκε στο μήνυμα του Ράσφορντ στον ίδιο και πως οτιδήποτε συμβαίνει, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πως ο σκοπός του είναι να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στη δράση. Πολύ όμορφη η ενέργεια του διεθνούς Άγγλου προς τον συνάδελφό του, αλλά και η ωριμότητα με την οποία ο 23χρονος αντιμετώπιση τον τραυματισμό του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Ο Ράσφορντ έστειλε μήνυμα στον άτυχο Χόλντινγκ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ