PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Ονειρεμένο τρίλεπτο με δύο γκολάρες για τους reds!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Τσέλσι με τους "συνήθεις υπόπτους" Μανέ και Σαλάχ (VIDEOS).

Το πρώτο ημίχρονο στο "Άνφιλντ" στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι βρήκε τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην ισορροπία, όμως όταν αυτές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου μερους, υπήρχε... κατηφόρα προς την περιοχή των "μπλε".

Απόδειξη η έκρηξη που έγινε από το 51' μέχρι το 53', με τους παίκτες του Κλοπ να βάζουν τους Λονδρέζους στα καρέ τους και να αποκτούν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 51' ο Μανέ εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά τον Κέπα μετά από γλυκιά σέντρα του Χέντερσον ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ έκανε το 2-0 με ασύλληπτη "φωτοβολίδα" έξω από την περιοχή με το αριστερό του πόδι.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ