PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Σίτι: Ο Μανέ απογείωσε το Άνφιλντ κάνοντας το 3-0

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ άρχισε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 51' ο Σαντιό Μανέ εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά τον Μπράβο μετά από σέντρα του Χέντερσον από τα δεξιά (VIDEO).

Πράματα και θάματα κάνει η Λίβερπουλ του Κλοπ στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα για την 12η αγωνιστική της Premier League, καθώς μετά τα γκολ των Φαμπίνιο και Σαλάχ με τη συμπλήρωση των πρώτων 13 λεπτών αγώνα, βρήκε και τρίτο γκολ, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου!

Συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, με τον Χέντερσον να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μανέ να καιροφυλακτεί στο δεύτερο δοκάρι, για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των πολιτών παρά την προσπάθεια του Μπράβο να αποτρέψει το μοιραίο για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Σίτι: Το εκπληκτικό γκολ του Φαμπίνιο
Λίβερπουλ - Σίτι: Ο Σαλάχ εκτέλεσε με κεφαλιά τους "πολίτες"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ