ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Το απελπιστικά άστοχο πέναλτι του Μαχρέζ στο 86' (VIDEO)

Manchester City's Riyad Mahrez looks to pass the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Riyad Mahrez looks to pass the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία να προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Anfield, αλλά ο Μαχρέζ πέταξε στα σκουπίδια το πέναλτι που κέρδισε ο Σανέ!

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συγκρούστηκαν στο Anfield, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Premier League, με το τέλος του 90λεπτου να μην αναδεικνύει νικητή.

Η "λευκή" ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών που αγωνίστηκαν στο ματς, αλλά η ιστορία θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αν ο Μαχρέζ δεν φορούσε την κάπα του μοιραίου λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η "μάχη" στο Anfield.

Ο Σανέ στο 85' κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ και ο Αλγερινός ανέλαβε την εκτέλεση της ποινής, όμως σημάδεψε τα... πουλιά από την άσπρη βούλα!

AP Photo/Rui Vieira

Δείτε την παράβαση του Φαν Ντάικ πάνω στον Σανέ και την άστοχη εκτέλεση του Μαχρέζ από τα 11 βήματα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ