PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Λιντς: Απίστευτο ματς στο Άνφιλντ, πέντε γκολ στα 33 πρώτα λεπτά

Liverpool's Mohamed Salah, third from left, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leeds United, at the Anfield stadium, in Liverpool, Saturday, Sept. 12, 2020. (Shaun Botterill, Pool via AP)
Liverpool's Mohamed Salah, third from left, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leeds United, at the Anfield stadium, in Liverpool, Saturday, Sept. 12, 2020. (Shaun Botterill, Pool via AP) AP

Το ένα γκολ μετά το άλλο σημειωνόταν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λιντς, για την 1η αγωνιστική της Premier League. Δείτε πώς διαμορφώθηκε το 3-2 έως το 45'+2'.

Συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λιντς, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League 2020-2021. Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν με 3-2 με το τέλος του 45λέπτου.

Ο Σαλάχ στο 4' έκανε το 1-0 για τη Λίβερπουλ με πέναλτι. Στο 12' ο Χάρισον ισοφάρισε για τη Λιντς σε 1-1, ενώ ο Φαν Ντάικ στο 20' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τους "κόκκινους". Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα απάντησε ξανά με τον Μπάμφορντ στο 30', όμως ο Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-2 στο 33'.

Δείτε τα πέντε γκολ του πρώτου ημιχρόνου:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ