PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ: Εκτός 18άδας των ρεντς ο Τσιμίκας για το ματς με Άρσεναλ

Liverpool's Virgil van Dijk, left, jumps for the ball with Arsenal's Bukayo Saka during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, jumps for the ball with Arsenal's Bukayo Saka during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP) JUSTIN TALLIS/POOL VIA AP

Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε εκτός αποστολής της Λίβερπουλ για το ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπως και ο τραυματίας Τιάγκο Αλκάνταρα. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Μετά από το βάπτισμα του πυρός και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της Λίβερπουλ, απέναντι στην Λίνκολν για το League Cup, ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε εκτός της αποστολής των πρωταθλητών Αγγλίας για το ντέρμπι με την Άρσεναλ στην 3η αγωνιστική της Super League.

Εκτός 18άδας των κόκκινων έμεινε και ο Τιάγκο Αλκάνταρα που δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού ενώ η μοναδική αλλαγή τους σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι είναι η είσοδος στην 11άδα του Γκόμεζ αντί του τραυματία Χέντερσον.

Όσον αφορά στην Άρσεναλ, επιστρέφει στην 11άδα ο Τιέρνι, με τον Λουίζ να παίρνει τη θέση του Μαγκαλιάες στο κέντρο της άμυνας και τον Μέιτλαντ-Νάιλς αυτή του Κολάσινατς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ, Νταβίντ Λουίζ, Τιέρνι, Μπεγερίν, Ελνένι, Τζάκα, Μέιτλαντ-Νάιλς, Ουίλιαν, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ