ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Με Μανέ το 3-1 των "ρεντς" (VIDEO)

Liverpool's Roberto Firmino, (at centre, No 9) celebrates with teammates after scoring his sides 1st goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Roberto Firmino, (at centre, No 9) celebrates with teammates after scoring his sides 1st goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Σαντιό Μανέ διεύρυνε ύστερα από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 32ο λεπτό σε 3-1 το προβάδισμα της Λίβερπουλ στο ματς με την Άρσεναλ για την 20ή αγωνιστική της Premier League. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς της 20ής αγωνιστικής της Premier League - και οι "γκάνερς" άνοιξαν το σκορ μόλις έντεκα λεπτά με τον Ένσλεϊ Μέιτλαντ-Νάιλς μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι "ρεντς" όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πήραν και το προβάδισμα με τα δύο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Το διεύρυναν, μάλιστα, σε 3-1 στο 32ο λεπτό με τον Σαντιό Μανέ ύστερα από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ