PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Τότεναμ 2-1: Τρίποντο με ανατροπή οι "αλεπούδες"

Leicester's Ricardo Pereira, right, celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Leicester's Ricardo Pereira, right, celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Η Τότεναμ προηγήθηκε με γκολάρα του Κέιν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Ρικάρντο και Μάντισον έκαναν την ανατροπή για τη Λέστερ που υποχρέωσε τους Λονδρέζους σε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα στην Premier League.

Από τον περασμένο Ιανουάριο η Τότεναμ αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα της στην Premier League, μετρώντας εννέα παιχνίδια δίχως τρίποντο. Παράλληλα, επέδειξε απέναντι στη Λέστερ άλλη μια παθογένεια, αυτή του να μην μπορεί να μην κρατήσει ένα υπέρ της προβάδισμα, χάνοντας με 2-1 στο "King Power" για την 6η αγωνιστική.

Λίγες ημέρες μετά το 2-2 με την Άρσεναλ, όπου προηγήθηκε 0-2 και το 2-2 με τον Ολυμπιακό, όπου πάλι είχε απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων, έχασε από τις αλεπούδες, μένοντας μακριά από την κορυφή. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ως τώρα, έχοντας μόλις οκτώ βαθμούς, τρεις λιγότερους απ' αυτή του Μπρένταν Ρότζερς.

Στο 16' σωστά ακυρώθηκε με χρήση VAR το γκολ του Εντίντι για οφσάιντ. Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με γκολάρα του Χάρι Κέιν, ο οποίος πέφτωντας κατάφερε να νικήσει τον Σμάιχελ και να γράψει το 0-1 στο 29'. Όλα πήγαιναν πρίμα για τα "σπιρούνια", που πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Το β' μέρος όμως δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά, αφού είδε τη Λέστερ να κάνει την ανατροπή και να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη.

Στο 64', ο Οριέ σκόραρε για την Τότεναμ μετά την πάσα του Κέιν, αλλά έπειτα από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σον στο ξεκίνημα της φάσης. Και σα να μην έφτανε αυτό, ελάχιστα μετά ήρθε η ισοφάριση με τον Ρικάρντο για τους γηπεδούχους, που κόντρα στη ροή κατάφεραν να σκοράρουν και να αλλάξουν το μονέντουμ.

Στο 85' έγινε και το 2-1 με γκολάρα του Μάντισον, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Λονδρέζους προβληματισμένους για μια ακόμη απώλεια στο πρωτάθλημα και τους παίκτες της Λέστερ θριαμβευτές!

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα Λέστερ - Τότεναμ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ