PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Σίτι 0-1: Στο +7 από την τρίτη θέση με Ζεζούς

Manchester City's Sergio Aguero falls with Leicester City's Caglar Soyuncu, back, during their English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mike Egerton/PA via AP)
Manchester City's Sergio Aguero falls with Leicester City's Caglar Soyuncu, back, during their English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Η Σίτι νίκησε 0-1 τη Λέστερ με γκολ του Ζεζούς 80', τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Είχε χάσει πέναλτι στο 62' ο Αγκουέρο. Στο +7 οι Πολίτες από την τρίτη θέση, όπου παραμένουν οι "αλεπούδες". (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 0-1 της Λέστερ για την 27η αγωνιστική της Premier League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 80' ο Γκαμπριέλ Ζεζούς με πλασέ από κοντά, έπειτα από κάθετη πάσα του Μαχρέζ. Ο Βραζιλιάνος σκόρερ, μάλιστα, είχε μπει στο ματς στο 77' αντί του Αγκουέρο, που στο 62' είχε χάσει πέναλτι.

Οι Πολίτες βρίσκονται πλέον στο +7 από την τρίτη θέση, όπου παραμένουν οι "αλεπούδες". Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μέσα σε τρία βράδια, κρατώντας μάλιστα το μηδέν στην εστία. Η Λέστερ από την άλλη παρέμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη (δύο ισοπαλίες, μία ήττα).

Η Σίτι έχει απολογισμό 18 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ η Λέστερ έχει 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο γκολκίπερ ης Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, πραγματοποίησε την τέταρτη απόκρουση πέναλτι στην Premier League, μία περισσότερη από ό,τι είχε ο πατέρας του Πίτερ σε ολόκληρη την καριέρα του στην Premier.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέμεινε αήττητος κόντρα στον Μπρένταν Ρότζερς, μετρώντας πλέον τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σαββατο 22 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1 (15' Ζιρού, 48' Αλόνσο / 89' αυτ. Ρίντιγκερ)

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 3-0 (53' Βίντρα, 61' πεν. Ροντρίγκεζ, 87' ΜακΝιλ)

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 1-0 (44' Φαν Άανχολτ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 1-1 (26' Στίβενς / 30' Μοπέ)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 2-0 (8' Λονγκ, 90' Άρμστρονγκ)

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (80' Ζεζούς)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ (16:00)

Γουλβς - Νόριτς (16:00)

Αρσεναλ - Εβερτον (18:30)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Λιβερπουλ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1: Οι ξεχασμένοι έδωσαν τη νίκη στους μπλε

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ