PREMIER LEAGUE

Λέστερ: "Έδεσε" τον Ρότζερς με εξαετές συμβόλαιο!

Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

H Λέστερ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπρένταν Ρότζερς μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να υπογράφει ουσιαστικά νέο εξαετές συμβόλαιο με τις "αλεπούδες"!

Νέο συμβόλαιο που τον κρατάει κάτοικο Λέστερ μέχρι το 2025(!) υπέγραψε ο Μπρένταν Ρότζερς. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό γι' ακόμα τρία χρόνια, καθώς το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022.

Οι "αλεπούδες" έδεσαν τον 46χρονο τεχνικό προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση αποχώρησής του, αφού μετά την απόλυση του Ουνάι Έμερι, η Άρσεναλ είχε ως πρώτο στόχο τον Ρότζερς. Ο νεαρός προπονητής έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά με τη Λέστερ, την οποία έχει στη 2η θέση της βαθμολογίας, οχτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο +3 από την πρωταθλήτρια Σίτι.

Συνολικά, σε 28 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της Λέστερ, μετράει 19 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις πέντε ήττες.

Η ανακοίνωση:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ