PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Άρσεναλ 3-0: Οι "αλεπούδες" καθάρισαν στο β' ημίχρονο

Leicester City's Jamie Vardy, centre celebrates with teammates after scoring his sides 1st goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Leicester City at the London stadium in London, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Leicester City's Jamie Vardy, centre celebrates with teammates after scoring his sides 1st goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Leicester City at the London stadium in London, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λέστερ επικράτησε 3-0 της Άρσεναλ εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36' λόγω αποβολής του Νάιλς. Δυο γκολ ο Βάρντι και ένα ο Τίλεμανς.

Μία ήττα που την αφήνει πίσω στη μάχη που δίνει για την 4η θέση γνώρισε η Άρσεναλ από τη Λέστερ εκτός έδρας με τις "αλεπούδες" να επικρατούν με 3-0 πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως οι "κανονιέρηδες" έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 36' της αναμέτρησης.

Ο Τίλεμανς με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 59' ενώ η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ήρθαν δυο ακόμα γκολ από τον Βάρντι στο 86' και το 95' που ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Λέστερ που ανέβηκε στην 8η θέση της Premier League.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Μαγκουάιρ, Ρικάρντο Περέιρα, Τσίλγουελ, Ολμπράιτον (85' Γκρέι), Τίλεμανς, Νντίτι, Μάντισον, Τσούντουρι (79' Μεντί), Βάρντι.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Νάιλς, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κόλασινατς, Μιχιταριάν (74' Γκουντοζί), Τζάκα, Ιβόμπι (46' Κοσιελνί), Τορέιρα, Ομπαμεγιάνκ, Λακαζέτ (79' Νκετιάχ).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ