ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Καμαρά για τον Vichai (VIDEO)

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Καμαρά για τον Vichai (VIDEO)

Ο τραγικός χαμός του ιδιοκτήτη της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha έκανε τον παλαίμαχο άσο Κρις Καμαρά να βουρκώσει, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή (VIDEO).

O Vichai Srivaddhanaprabha δεν ήταν απλά ένας ιδιοκτήτης ομάδας Premier League που είχε όραμα και φιλοδοξίες για την ομάδα του αλλά και κάποιος που ξεχώριζε για το ήθος του και την τρομερή χημεία και επικοινωνία που είχε με άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνουν άπαντες μετά το θάνατό του.

Δεν υπάρχει άνθρωπος μέχρι στιγμής που να μην έχει μνημονεύσει τον εκπληκτικό χαρακτήρα του Ταϊλανδού, που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του (σκοτώθηκαν άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε αυτό), με τον Κρις Καμαρά να μην μπορεί μάλιστα να συγκρατηθεί και να βουρκώνει on camera.

Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning Britain", με τον άλλοτε μέσο και νυν ποδοσφαιρική αναλυτή του "Sky Sports", να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της Λέστερ.

"Είναι τόσο λυπηρό. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί. Ο Vichai Srivaddhanaprabha ήταν ένα πολύ αγαπητό άτομο, οι παίκτες τον λάτρευαν.

Ήταν διαφορετικός από τους άλλους προέδρους. Υπάρχουν ελάχιστοι σαν αυτόν γενικότερα ενώ στην Premier League είναι ακόμα πιο λίγοι εκείνοι που του μοιάζουν.

Ήταν ένας από εκείνους που είχαν εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 60χρονος Καμαρά για τον άνθρωπο που οδήγησε την Λέστερ από μέσα σε έξι χρόνια από την Championship στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ