PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Ξανά στις επάλξεις ο Κέιν!

Tottenham's Harry Kane, left, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham's Harry Kane, left, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Χάρι Κέιν διέψευσε για ακόμη μια φορά τις εκτιμήσεις των γιατρών και επέστρεψε γρηγορότερα του αναμενομένου στη δράση. Διαθέσιμος ακόμη και για το ματς με την Μπέρνλι (23/02) ο captain των "Spurs".

Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν στις αρχές του Γενάρη στερούσε από την Τότεναμ το Νο1 επιθετικό της όπλο, σε μια καμπή της σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια για τους Spurs, τόσο εντός συνόρων όσο και στο Champions League.

Η ομάδα του Ποτσετίνο ταλαιπωρήθηκε αρκετά το πρώτο διάστημα και μέχρι να βρει ισορροπίες, είχαν χαθεί οι στόχοι στο Carabao Cup αλλά και το Κύπελλο. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα η Τότεναμ μετρά τέσσερις νίκες στη σειρά, ενώ το 3-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Λονδίνο, της δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για την φάση των 16 του Champions League.

Το καλό νέο στην προσπάθεια των "Spurs" να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου (στο -5 από Σίτι και Λίβερπουλ), συνεχίζοντας και την πορεία τους στην Ευρώπη, είναι η επιστροφή του αρχηγού σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Ο Χάρι Κέιν διέψευσε για ακόμη μια φορά τις εκτιμήσεις των γιατρών και επέστρεψε γρηγορότερα του αναμενομένου στη δράση! Η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον έξι εβδομάδων, μεταθέτοντας την επάνοδο του Άγγλου φορ στις επάλξεις για τις αρχές Μαρτίου.

Όμως ο captain της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας είχε αντίθετη άποψη. Την Τρίτη (19/02) προπονήθηκε κανονικά και εφόσον αυτό συμβεί και τις επόμενες μέρες, τότε θα είναι στην διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ακόμη και για την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/02, 14:30) με την Μπέρνλι στο "Turf Moor"!

To timing της επιστροφής του Κέιν μοιάζει ιδανικό για την Τότεναμ, που μπαίνει σε μονοπάτι αγώνων όπου περιμένουν οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, ομάδες που θα αντιμετωπίσει μέσα στο προσεχές διάστημα για την Premier League και το Champions League.

Ο Κέιν στα τέλη του Γενάρη είχε μεταβεί για μια εβδομάδα στην Καραϊβική, όπου δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς την αποθεραπεία του εκμεταλλευόμενος το θερμό κλίμα της περιοχής. Γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην γρήγορη επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ