PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 1-2: Κορυφή με "3 στα 3" για τα ζαχαρωτά

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 1-2: Κορυφή με "3 στα 3" για τα ζαχαρωτά
CLIVE ROSE/POOL VIA AP

Η Έβερτον πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Premier League (VIDEOS).

Μετά από την Τότεναμ (1-0 εκτός) και την Γουέστ Μπρομ (5-2 εντός), ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να υποταχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην ανωτερότητα της Έβερτον, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να παίρνει το τρίποντο στο "Σέλχαρστ Παρκ" νικώντας με 2-1 τους Λονδρέζους.

Το σκορ για τους μπλε του Λίβερπουλ άνοιξε μόλις στο 10' ο Κάλβερτ-Λιούιν με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κόουλμαν, με τον Άγγλο στράικερ να φτάνει τα πέντε γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και να γίνεται ο πρώτος παίκτης για τα ζαχαρωτά που βρήκε δίχτυα στα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος μίας σεζόν μετά από τον Στίβεν Νέισμιθ τη σεζόν 2014-15.

Η Πάλας δεν το έβαλε πάντως κάτω και έφτασε στην ισοφάριση πριν συμπληρωθεί το ημίωρο. Για την ακρίβεια στο 26', με τον Τάουνσεντ να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Κουγιατέ με ασύλληπτη κεφαλιά να γράφει το 1-1 με το 2ο τέρμα του σε συνολικά 69 εμφανίσεις του στην Premier League.

Οι συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν πάντως τελειώσει, με την Έβερτον να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από κεφαλιά του Ντιν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουόρντ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μέσω χρήσης VAR, για να ευστοχήσει ο Ρισάρλιζον και να γράψει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους μέσους τους, Γκόμεζ, Ντουκουρέ και Άλαν, και έτσι το φινάλε βρήκε την ομάδα του Αντσελότι να κάνει το "3 στα 3" και να ατενίζει με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στη φετινή Premier League.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Τάουνσεντ, ΜακΚάρθι, ΜακΆρθουρ (88' Ρίντγουολντ), Εζέ (75' Μπατσουαγί), Αγιού (82' Μπεντεκέ), Ζαχά

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Ντουκουρέ, Άλαν, Αντρέ Γκόμες (76' Σίγκουρντσον), Χάμες Ροντρίγκες (86' Ιγουόμπι), Κάλβερτ-Λιούιν, Ρισάρλιζον (0' Ντέιβις)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (40' πεν. Μοπέ, 90+5' Μαρτς / 43' αυτ. Ντανκ, 55' Ράσφορντ, 90+10' Μπρούνο Φερνάντες)

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 1-2 (26' Κουγιατέ / 10' Κάλβερτ-Λιούιν, 40' πεν. Ρισάρλιζον)

Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι (19:30)

Μπέρνλι - Σαουθάμπτον (22:00)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λιντς (14:00)

Τότεναμ - Νιούκαστλ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ (18:30)

Γουέστ Χαμ - Γουλβς (21:00)

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Φούλαμ - Άστον Βίλα (19:45)

Λίβερπουλ - Άρσεναλ (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3: Διπλό με πέναλτι μετά τη λήξη του αγώνα
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ